- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dorian Popa recunoaște că o plătește foarte bine pe Cori, tânăra care se ocupă de promovarea sa pe rețelele sociale

29 Oct, 21:33 • Bocioacă Bianca
Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi este pe drumuri de dimineața până seara, dar nu de unul singur, ci alături de Cori, mâna lui dreaptă. Cu cât o plătește artistul pe cea care se ocupă de conturile sale de social-media.
Dorian Popa recunoaște că o plătește foarte bine pe Cori, tânăra care se ocupă de promovarea sa pe rețelele sociale

Cei care s-au uitat măcar o dată la vlog-urile lui Dorian Popa au auzit cu siguranță de Cori. Aceasta este o tânără de 27 de ani, care este alături de artist de o bună perioadă. Ea îl însoțește peste tot și îl filmează, dar se ocupă și de paginile de pe rețelele sociale ale artistului. De-a lungul timpului au apărut numeroase întrebări despre Cori, iar acum influencerul a răspuns.

Citește și: Dorian Popa are succes cu carul în afaceri. Firmele lui au avut afaceri de peste 3.3 milioane de lei în 2022 şi profitabilitate de peste 79%

Cu cât o plătește Dorian Popa pe Cori

Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie suma exactă pe care tânăra o încasează de la el, Dorian Popa a mărturisit că salariul ei este unul considerabil. Acesta a mai declarat că i-a oferit până acum cinci măriri de saalriu, iar pe lângă acești bani tânăra mai primește și cadouri sau prime de sărbători. El spune că fata muncește la fel de mult ca el, așa că este unul dintre cei mai bine plătiți angajați ai lui.

„Salariul nu o să îl spun niciodată, e o chestie confidențială. Dar e un salariu generos și a crescut constant de-a lungul timpului. Cred că a crescut de vreo cinci ori de când lucrăm. Iar cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente pentru că, a se înțelege, Cori este un om extrem de dedicat job-ului ei. Și pe lângă faptul că este extrem de dedicată, este și extrem de profi. 

Citește și: Cum a reușit Dorian Popa să dea lovitura în afaceri cu „Shaorma Hatz”. La finalul lunii câștigă peste 70.000 de euro

În primă instanță, când era un copil și am început să lucrăm era un fel de ajută-mă ca să te ajut. Ea mă ajuta, erau mult mai puține atunci îndatoririle ei, nici nu aveam YouTube, Facebook-ul îl țineam singur și doar mă mai ajuta cu lucrușoare pe ici pe colo. Deci ea mă ajuta și eu îi aduceam clienți, o promovam în spațiul online.

Dar pe măsură ce anii au trecut și ea a început să aibă îndatoriri din ce în ce mai multe și să aibă un job cu acte în regulă, normal că am trecut pe varianta salariu concret, cu măriri constante, cu prime de sărbători. Toți cei care lucrează cu mine primesc prime de sărbători. Dar fiecare primește prime în funcție de cât muncește și cât se implică. Fără nicio rușine. Și e normal că cele mai mari prime le va avea Cori și nu are de ce nimeni să mustăcească. Cori muncește 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa cum muncesc și eu”, a declarat Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni, potrivit cancan.ro.