- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Imaginea lui Sorin Grindeanu, folosită într-o țeapă de proporții. „Nu accept ca imaginea mea să fie folosită în astfel de acţiuni”

06 Feb, 14:12 • Bumbeneci Diana
Sorin Grindeanu a răbufnit! Oficialul de la Ministerul Transporturilor a făcut plângere penală pentru că imaginea lui a fost folosită ilegal.
Imaginea lui Sorin Grindeanu, folosită într-o țeapă de proporții. „Nu accept ca imaginea mea să fie folosită în astfel de acţiuni”

Ministrul Transporturilor,

Sorin Grindeanu, anunţă marţi că a sesizat instituţiile abilitate pentru a fi identificate, şi pedepsite conform legii, persoanele care îi folosesc imaginea pentru a promova o fictivă vânzare de acţiuni la o companie.

Imaginea lui Sorin Grindeanu, folosită într-o țeapă de proporții

Vezi și: Sorin Grindeanu: „Nu se mai pot face proiecte majore cu muncă patriotică”

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

„Am sesizat astăzi instituţiile abilitate pentru a fi identificate, şi pedepsite conform legii, persoanele care îmi folosesc imaginea pentru a promova o fictivă vânzare de acţiuni la o companie. Aceste informaţii false reprezintă o grosolană tentativă de manipulare!”, spune ministrul Transporturilor pe Facebook.

„Nu am făcut şi nu voi face reclamă pentru nicio companie şi nu accept ca imaginea mea să fie folosită în astfel de acţiuni”, mai precizează Grindeanu.

Luni, Banca Naţională a României (BNR) a anunţat o tentativă de fraudă financiară tip deepfake după ce au apărut videoclipuri ce folosesc fraudulos imaginea şi vocea guvernatorului BNR pentru a convinge publicul să facă investiţii financiare pe o platformă inexistentă.

Vezi și: Ce pensie vor primi românii care au muncit 35 de ani cu salariul minim pe economie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult