- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Din 27 octombrie, Lidl vinde produsul perfect pentru cei care folosesc laptopul în pat sau pe canapea

21 Oct, 21:12 • Bocioacă Bianca
Lidl va vinde, începând cu săptămâna viitoare, un produs ideal pentru cei care folosesc laptopuri, tablete sau smartphone-uri în timp ce stau în pat sau pe canapea.
Din 27 octombrie, Lidl vinde produsul perfect pentru cei care folosesc laptopul în pat sau pe canapea

De joi intră în oferta Lidl măsuța multifuncțională Lidl. Acest produs poate susține laptopuri, tablete, dar țși smartphone-uri. Dispozitivul poate fi folosit pentru gaming, urmărirea de filme și seriale sau dacă lucrați de acasă.

Măsuța are în lateral un sertar, are suport pentru pix sau stilou, suport pentru pahar, iar picioarele sunt pliabile. Gaura din măsuța pentru tablete și smartphone-uri permite încărcarea acestor dispozitive, atunci când sunt așezate pe suport.

Citește și: Produse ieftine apărute joi în toate hipermaket-urile Lidl România. Prețurile încep de la 6,99 lei

Cât de practic este măsuța vândută

Dimensiunile dispozitivului sunt de 60 x 40 x 4,5 cm atunci când este pliat, și când este dschis are dimensiunile de 60 x 40 x 26 cm. Maxa are, cu aproximație, greutatea de două kilograme, conform go4it.ro.

Masa are colțurile picioarelor acoperite de un material moale, pentru a nu deteriora suprafețele pe care este așezată, iar blatul este produs din MDF.

Măsuța vândută de Lidl poate fi folosită chiar și pentru servirea micului dejun la pat. Modelul vândut de hipermarket va avea prețul promoțional de 60 de lei. Pe eMAG, același produs pornește de la prețul de 90 de lei, dar modelul respectiv nu are sertar lateral.

Un produs similar cu cel care va fi disponibil în hipermarket este disponibil la CatMobile.ro la prețul de 90 de lei.

Citește și: Oferta Lidl din această săptămână: Aparatele care n-ar trebui să lipsească din nicio bucătărie, la superofertă