- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

LIDL vine cu o nouă super-ofertă! Produsul alimentar folosit zilnic de români se vinde la preţ redus

20 Nov, 16:53 • Stefan Simion
LIDL vine cu o nouă promoţie în această săptămână la unul dintre alimentele de bază, poate mai consumat în timpul postului decât în afara lui. Începând de luni, 20 noiembrie, uleiul Spornic va avea un preţ redus cu 15%.
LIDL vine cu o nouă super-ofertă! Produsul alimentar folosit zilnic de români se vinde la preţ redus

LIDL va menţine oferta la ulei timp de cinci săptămâni, mai exact între 20 noiembrie şi 26 decembrie.

LIDL vine cu o super-ofertă la uleiul Spornic

Retailerul vine, astfel, în ajutorul românilor cărora le vine din ce în ce mai greu să-şi procure chiar şi alimentele de bază, care s-au scumpit exagerat în ultimul an.

Astfel, în intervalul 20 noiembrie-26 decembrie, românii care îşi vor face cumpărăturile din LIDL vor găsi uleiul de floarea-soarelui de la ”Spornic” redus cu 15%, de la 8,29 lei la 6,99 lei.

LIDL

Dar nu doar uleiul este redus la LIDL, ci şi alte alimente. Preţurile lor pot fi consultate în catalogul online al magazinului. Aşa că informează-te asupra reducerilor încă înainte de a merge la cumpărături.

Citeste si Va fi bătaie pe jucăriile de Crăciun de la Lidl, în 2023. Părinții caută aceste produse în special în luna decembrie

Carne şi lactate la preţ redus, la LIDL, începând din această săptămână

De exemplu, pieptul de pui dezosat, din pasăre hrănită cu porumb, costă 2,39 lei, preţul fiind redus de la 3,19 lei.

De asemenea, pe lângă pieptul de pui, mai poţi achiziţiona şi alte sortimente de carne la preţuri reduse. O caserolă de 800 de grame de pulpe superioare de pui, dezosate, fără piele, va fi la un preț de 650 de grame, adică 15,29 lei.

Dacă preferi peştele, ei bine, şi acesta are preţ redus. O porție de păstrăv de 300 g costă 2,99 lei în loc de 3,95 lei.

Iar pentru iubitorii de pastramă de oaie, LIDL vine cu o super-ofertă: o caserolă condimentată, de 250 de grame, costă acum 13,99 lei în loc de 17,99 lei.

Iar dacă îţi plac cârnăciorii de bere, o porţie costă doar 2,59 lei. Cârnăciorii merg numai bine cu pâinea în formă de floare, care va avea şi ea preţul mai mic decât de obicei, începând cu 20 noiembrie. O bucată costă 6,99 lei.

Citeste si Veste bună pentru milioane de români! Cine va beneficia în continuare de pachetele cu alimente oferite de stat, în 2024

Între 20 noiembrie 2023 şi 26 noiembrie 2023, va fi mai ieftin și iaurtul grecesc, cu fructe, de 500 de grame. Reducerea va fi de 25%, astfel că, în loc să-l cumperi cu 11,99 lei, îl vei cumpăra cu 8,99 lei.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult