- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locul de muncă aflat în topurile din România! Salariu de 1.900 de euro, bonusuri de performanță și zile libere plătite în plus

01 Jun, 08:49 • Bumbeneci Diana
Există și locuri de muncă destul de bine plătite în România. La ora actuală, un job al cărui salariu este de 1900 de euro este la mare căutare.
Locul de muncă aflat în topurile din România! Salariu de 1.900 de euro, bonusuri de performanță și zile libere plătite în plus

Toți românii care muncesc pe teritoriul țării noastre își doresc și să fie plătiți pe măsură. La ora actuală, majoritatea joburilor sunt plătite până în 1000 de euro, însă există și excepții notabile. Spre exemplu, un angajat pe poziţia de manager financiar are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ce trebuie să faci la un astfel de loc de muncă

„Managerul financiar este o poziţie cheie în departamentul financiar al unei organizaţii şi este responsabil de gestionarea aspectelor financiare şi contabile. O astfel de poziţie poate fi ocupată de o persoană cu expertiză şi experienţă în domeniul financiar: absolvenţi în finanţe sau contabilitate, contabilii care au acumulat experienţă semnificativă în domeniul contabilităţii şi care au dobândit cunoştinţe solide în planificarea financiară, analiza financiară, bugetare şi alte aspecte financiare pot avansa către roluri de management financiar, specialişti în analiză financiară sau profesionişti cu experienţă în managementul financiar. Pentru o astfel de poziţie se caută candidaţi specialişti care pot primi până la 1.900 de euro pe lună“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Vezi și: Știrea zilei despre creșterea salariilor și reforma pensiilor! Ministrul Muncii, Marius Budăi: „Categoric vorbim de aprobarea imediat următoare”

Locul de muncă are și numeroase beneficii de care te poți bucura cu ușurință. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, zile libere suplimentare, traininguri şi cursuri, programe de învăţare continuă şi asigurare medicală.

În prezent, 1.829 de posturi vacante pentru poziţia de manager financiar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Iaşi, Cluj, Bucureşti, Constanţa.

Ai mai putea citi și: Vești de ultim moment pentru peste 700.000 de români. Ce trebuie să faceți pentru a nu pierde banii

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult