- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 19-24 decembrie. Meteorologii anunță schimbări majore în România

18 Dec, 23:45 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în următoarele zile. Se schimbă radical vremea în țară.
Meteo 19-24 decembrie. Meteorologii anunță schimbări majore în România

Conform meteorologilor de la ANM, la noapte, cerul va fi variabil în nordul și estul țării și mai mult senin în rest, dar local în nord-vestul și centrul teritoriului și pe arii mai restrânse în celelalte zone se va semnala ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade.

Meteo București

Cerul va fi mai mult senin și doar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru formarea ceții sau a nebulozității joase. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -4…-1 grad, cu cele mai scăzute valori în zona periurbană.

Meteo marți, în țară

Valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în cea mai mare parte a țării, cu abaterile cele mai mari la deal și munte. Cerul va fi mai mult senin, dar îndeosebi în primele ore ale zilei și noaptea în zonele joase, local se va semnala ceață sau nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime între -7 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în Dealurile de Vest.

Meteo București

Valorile termice diurne se vor menține peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar cu probabilitate ridicată de apariție a norilor joși stratiformi sau a ceții în orele dimineților. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad.

Meteo miercuri, în țară

În cea mai mare parte a țării regimul termic, în special cel diurn, se va menține peste cel normal specific datei. Cerul va fi variabil, dar și cu nebulozitate stratiformă sau ceață în a doua parte a intervalului în regiunile intracarpatice, iar la începutul zilei și noaptea, pe alocuri și în zonele joase din rest. Izolat vor fi condiții de burniță și fulguieli pe crestele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul Carpaților Orientali și în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 15 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral.

Meteo București

Regimul termic, în special cel diurn va fi mai ridicat decât în mod normal. Cerul va fi variabil, iar în primele ore ale intervalului și noaptea probabilitatea de ceață va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Meteo joi, în țară

Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în scădere față de intervalul anterior. Nebulozitatea va fi în general persistentă în vestul, nordul și centrul țării, unde se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, iar la munte mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate.

În restul teritoriului vor fi înnorări temporare și doar cu totul izolat condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, ziua cu intensificări în zona montană înaltă, iar trecător în regiunile sud-vestice și noaptea în vest, nord și centru și cu viteze mari pe crestele Carpaților Occidentali și Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. Pe areale mici, mai ales dimineața, se va forma ceață.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Meteo București

Valorile termice diurne vor marca o scădere față de zilele anterioare. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade. Mai ales dimineața vor fi condiții de ceață.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitații în vestul, nordul și centrul țării și pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte cu o probabilitate mare în zonele deluroase și predominant ploi în rest.

Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu vitezele cele mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe alocuri vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea va fi în general închisă, cu o probabilitate ridicată de ploaie. Vântul va avea temporar intensificări. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Meteo vineri, sâmbătă și duminică

Regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei în cea mai mare parte a intervalului. Se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nordică a țării.

Meteo București

Regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei în cea mai mare parte a intervalului. Probabilitatea de precipitații va fi scăzută.

Vezi și: STUDIU. 7 din 10 angajatori vor oferi anul acesta primă de Crăciun. Bugetul este de până la 400 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult