- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 21-23 februarie 2024. Vremea se schimbă radical în România

21 Feb, 07:31 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 21, 22 și 23 februarie. Iată cum va fi vremea în România până la final de weekend.
Meteo 21-23 februarie 2024. Vremea se schimbă radical în România

Conform meteorologilor de la ANM, miercuri, în România, regimul termic va fi caracterizat de valori peste normele perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și local va ploua slab în Maramureș, Banat și Crișana, iar în restul teritoriului ploi slabe se vor semnala doar pe arii restrânse. În zonele montane, precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade. Pe alocuri va fi ceață.

Meteo București

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. În orele dimineții, în zona periurbană, vor fi condiții de ceață.

Meteo joi, în țară

Valorile termice vor crește față de intervalul anterior, vremea devenind deosebit de caldă pentru această perioadă din an în toată țara; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 8 grade. Cerul va avea înnorări temporare, dar numai în nordul teritoriului, izolat, vor fi precipitații slabe – ploi în zonele joase și mixte în cele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele montane și pe arii restrânse, cu viteze mai mici, în vest, nord-vest și în extremitatea de sud-est. Mai ales dimineața, izolat se va semnala ceață.

Meteo București

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă din an; astfel, temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Meteo vineri, în țară

Procesul de încălzire a vremii va continua, astfel că valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate față de normele perioadei; cele maxime se vor încadra în general între 12 și 19 grade, iar minimele vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 1 și 8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vest și nord-vest unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele montane și temporar, cu viteze mai mici, în regiunile vestice. Izolat vor mai fi condiții de ceață.

Meteo Capitală

Procesul de încălzire a vremii va continua, astfel că valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate față de normele perioadei, cu o maximă de 18…19 grade și o minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vezi și: Ministerul Muncii a publicat oficial normele de aplicare pentru Legea Pensiilor. Iată documentul

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult