- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 24 iulie – 21 august. ANM anunță că vremea se schimbă complet în România

25 Jul, 08:22 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vremea se schimbă considerabil.
Meteo 24 iulie - 21 august. ANM anunță că vremea se schimbă complet în România

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 24 iulie – 21 august 2023. Vremea se schimbă în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele specifice în primele două săptămâni prognozate, după care vremea revine la normal.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice, nord-estice și local în cele centrale, dar și deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 07.08.2023 – 14.08.2023

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14.08.2023 – 21.08.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile sud-vestice.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru milioane de salariați. Au fost anunțați românii care nu vor mai primi sporuri. Ministrul Muncii: „Au gândit că timpul trece, leafa merge”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult