- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 30 decembrie – 2 ianuarie. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele zile

30 Dec, 20:03 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și în următoarele zile.
Meteo 30 decembrie - 2 ianuarie. ANM anunță cum va fi vremea în următoarele zile

Conform ANM, la noapte, în România, în regiunile intracarpatice și la munte cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab, iar pe creste va fulgui. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Mai ales în a doua parte a intervalului se va forma ceață, local în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și pe suprafețe mai mici în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 5 grade.

Meteo București

Cerul va fi variabil, iar în a doua parte a intervalului probabilitatea de ceață va fi ridicată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre -1 grad.

Meteo duminică, în țară

Regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai mari decât cele climatologic specifice datei. În regiunile intracarpatice cerul va fi temporar noros, izolat va ploua slab și mai ales în prima parte a zilei local se va semnala ceață. În restul teritoriului, ziua, cerul va fi mai mult senin și doar izolat se va forma ceață, dar noaptea nebulozitatea joasă stratiformă și ceața se vor extinde și vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Meteo București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperatura maximă va atinge 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață, apoi cerul va fi mai mult senin, până spre seară, când va crește probabilitatea pentru nebulozitate joasă stratiformă și ceață. Vântul va sufla slab.

Meteo luni, în România

Valorile termice se vor menține peste mediile multianuale ale perioadei. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, dimineața izolat va fi ceață, iar începând din orele amiezii ploile se vor extinde treptat. La munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, pe suprafețe mici va ploua sau va burnița, iar dimineața și noaptea local se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, în special în Carpații Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Meteo București

Valorile termice se vor menține peste cele normale la început de an, astfel că maxima va fi de 9…10 grade, iar minima de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă și ceață în prima parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo marți, în România

Vremea va fi caracterizată tot de temperaturi peste cele specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și va ploua, local în sudul țării, în nord-vest și izolat în rest. La altitudini mari la munte, pe alocuri vor fi precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, în special la altitudini mari în Carpații Orientali și Occidentali, iar la viteze mai mici și în zonele joase din nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 13 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în special în sud și sud-est, se va semnala ceață.

Meteo București

Valorile termice vor fi în continuare mai mari decât cele normale, astfel că maxima va atinge 9…10 grade, iar minima va fi de 1…2 grade. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Vezi și: Impozit 70% din iunie 2024. Noua lege confirmă cine sunt românii care vor plăti mai mult

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult