- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

OMV Petrom le oferă șoferilor cupoane de 150 de lei pentru benzină și motorină. Ce trebuie să facă pentru a le obține

15 Jan, 10:50 • Adrian Popovici
OMV Petrom, unul dintre cei mai mari furnizori de carburant din România oferă 3.000 de cupoane a câte 150 de lei pentru clienții fideli care aleg să-și alimenteze mașinile în acest lanț de benzinării.
OMV Petrom le oferă șoferilor cupoane de 150 de lei pentru benzină și motorină. Ce trebuie să facă pentru a le obține

OMV Petrom, unul dintre cei mai mari furnizori de carburant din România, are o veste bună pentru toți cei care care aleg vor să pună benzină sau motorină pentru mașinile lor din benzinăriile sale, transmite News18.ro.

Mai exact, OMV Petrom vrea să își răsplătească răsplătește clienții care îi sunt fideli, oferindu-le cupoane de carburant în valoare de 150 de lei fiecare. Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să urmezi câțiva pași simpli, printre aceștia numărându0se și alimentarea OMV MaxxMotion de min 150 de lei.

OMV Petrom transmite că în această camapnie a pus la bătaie  3000 de cupoane de carburant în, ceea ce înseamnă că mii de clienți au posibilitatea de a le câștiga și a face economii importante atunci când aleg să alimenteze.

Pentru a profita de această campanie, clienții OMV Petrom trebuie să urmeze câțiva pași simpli. În primul rând, ei trebuie să instaleze aplicația OMV MyStation, care le oferă acces la toate promoțiile și beneficiile pe care le oferă lanțul de benzinării. Odată ce aplicația este instalată, clienții trebuie să scaneze aplicația la fiecare alimentare cu carburant. După aceea, își pot activa rapid promoția și pot primi un cupon de 150 de lei, care are o valabilitate de 14 zile.

OMV Petrom
OMV Petrom

Te-ar putea interesa și: Lovitură grea pentru OMV Petrom! Compania raportează un profit net de 2,548 miliarde de lei, în scădere cu 72%, în primele nouă luni ale anului

Cum funcționează campania din aplicația OMV Petrom?

Cei care vor să câștige un voucher de 150 de lei de la OMV Petrom trebuie să știe că pentru a activa campania din aplicație au la dispoziție două opțiuni simple:

Pot intra în secțiunea „CONCURSURI”, urmată apoi de  „3000 cupoane carburant MaxxMotion” și apoi să apese butonul „Activează” sau:

Din pagina principală a aplicației, selectează „Campanii/ Arată tot/ Promoții”, și apoi activează campania OMV Petrom.

„Pentru a activa campania în aplicație, ai două variante simple:

Accesează secțiunea CONCURSURI, apoi ”3000 cupoane carburant MaxxMotion” și apasă butonul „Activează”.

Mergi în pagina principală, selectează Campanii/ Arată tot/ Promoții, și apoi activează campania.

Cuponul câștigat îți va deschide drumul spre noi alimentări cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion și este valabil timp de 14 zile. Profită de această oportunitate unică oferită de OMV și transformă fiecare drum într-o experiență de top!

Nu rata această promoție valabilă în toate stațiile OMV! Regulamentul complet al campaniei poate fi găsit în aplicația OMV

MyStation și direct în stațiile de carburant OMV. Aceasta este șansa ta de a câștiga și de a beneficia de carburanți de calitate superioară. Te așteptăm în stațiile OMV pentru a-ți transforma fiecare alimentare într-o posibilă victorie!”, transmite OMV Petrom.

Citește și: Christina Verchere, șefa OMV Petrom, despre suprataxarea veniturilor suplimentare din energie în 2022: „noi nu am făcut decât să constatăm ce scrie în ordonanţa pe care o dăduse guvernul”