- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prognoza meteo Accuweather actualizată. Cum va fi vremea în ianuarie și februarie 2024

21 Dec, 16:22 • Andrei Alina
Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru București. În Ajun de Crăciun, vremea va fi vântoasă și cerul va fi mai mult noros, iar ziua temporar va ploua. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.
Prognoza meteo Accuweather actualizată. Cum va fi vremea în ianuarie și februarie 2024

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și bucureștenii încă mai speră la un Crăciun cu zăpadă. Ei bine, nu vor avea. Cel puțin așa arată prognoza meteo pentru București actualizată de Accuweather.

Meteorologii Accuweather anunță că pe 2 ianuarie va fi lapoviță în București, însă apoi temperaturile vor crește. În luna ianuarie, vremea va fi mai caldă decât normalul acelei perioade. Abia spre finalul lunii, sunt anunțate lapoviță și ninsori.

Este vorba despre ziua de 22 ianuarie când se va înregistra o maximă de 5 grade Celsius pe timpul zilei și -4 pe timpul nopții. Atunci, va fi lapoviță și ninsoare. La nivelul țării, temperaturile în luna ianuarie vor fi în mare parte pozitive în timpul zilei, iar razele soarelui vor fi nelipsite din peisaj.

În februarie, în București, vremea va fi numai bună de plimbare. Temperaturi pozitive, în mare parte, dar vor fi și câteva zile cu ninsoare și ploaie.