- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-au oferit premiile la gala Green Woman.12 femei de succes din România au fost premiate

13 Dec, 12:27 • Bumbeneci Diana
12 femei de succes din România, premiate la gala Green Woman. Evenimentul de mare amploare a ajuns la a cincea ediție. Iată câștigătoarele.
S-au oferit premiile la gala Green Woman.12 femei de succes din România au fost premiate

Douăsprezece personalităţi feminine cu o activitate remarcabilă în mai multe domenii au fost premiate la gala ”Green Woman”. Evenimentul a adus în același loc femei de renume.

Inițiativa Ecologistă Europeană, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Universitatea Ecologică București au organizat ediția 2023 a Galei ”Green Woman”. Evenimentul a avut loc în Aula Universității Ecologice București, iar în cadrul acesteia au fost premiate personalități publice feminine care s-au remarcat prin performanțele lor în numeroase domenii.

S-au oferit premiile la gala Green Woman

Gala ”Green Woman” a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi reprezintă unul dintre evenimentele cu tradiție inițiate și organizate de Lavinia Șandru și, de asemenea, dedicat recunoașterii performanțelor personalităților feminine.

Evenimentul din acest an a adus în atenţia publicului 12 femei puternice care s-au remarcat prin performaneţele lor în diverse domenii.

Green Woman
Green Woman

”România Inteligentă este o adevărată comunitate în România și chiar spuneam pe scenă că atunci când începeam acest proiect se auzea foarte tare acest ecou: Vreau o țară ca afară! De aceea, sloganul nostru este: ”Da, se poate și în România”, a declarat Cătălina Porumbel, jurnalist și realizator Antena 3 CNN.

”Mă simt foarte bine pentru că sunt într-o companie extraordinară, de femei puternice, care au realizat ceva în viața lor, și mă bucură și mă onorează în același timp de acest titlu pe care îl primesc, de femeie Green, adică de femeie puternică”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

”Nu trebuie să accepți așa ceva (n.r. – violență domestică). Trebuie, obligatoriu, să te desparți de urgență, pentru că, mai devreme sau mai târziu te vei trezi ca mine”, a declarat și Dana Roba, make-up artist.

Câştigătoarele au fost alese de un juriu format din 50 de doamne. Gala „Green Woman” 2023 reprezintă unul dintre evenimentele cu tradiție inițiate și organizate de Lavinia Șandru și dedicat recunoașterii performanțelor personalităților feminine.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult