- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii uriaşe pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri. Un debutant poate câştiga până la 1.500 de euro

27 Mar, 17:18 • Stefan Simion
Lanţul de hipermarketuri Mercadona din Valencia le oferă salarii uriaşe angajaţilor, indiferent de vechimea acestora. Lanțul a publicat 360 de oferte de muncă, multe dintre acestea cu contract pe perioadă nedeterminată și salariu lunar începând de la 1.500 de euro.
Salarii uriaşe pentru angajaţii unui mare lanţ de hipermarketuri. Un debutant poate câştiga până la 1.500 de euro

Salarii uriaşe primesc atât debutanţii, cât şi cei care au mai mulţi ani de vechime. Președintele lanţului de supermarketuri, Juan Roig, a făcut publice cele mai recente date ale companiei și a dezvăluit salariul actual al celor 99.000 de salariaţi ai săi din Spania și Portugalia.

Salarii uriaşe pentru angajaţii Mercadona

În prezent, un nou angajat în supermarketurile Mercadona din Spania primeşte 1.507 de euro, în timp ce salariul pentru un angajat cu cel puţin patru ani de vechime se ridică la 2.039 de euro pe lună. Angajaţii care au deja doi, trei ani vechime primesc un salariu lunar brut de 1.655, respectiv 1.837 de euro. Salariile au fost majorate cu 5,8% pentru 2023. În cazul lucrului cu normă parțială sau în weekend, salariile vor varia de la 565 de euro la 753 de euro pe lună. Managementul companiei a luat decizia de a le creşte angajaţilor salariile în acest an după creșterea preţurilor, scrie ziarulromanesc.es.

În prezent, lanţul de hipermarketuri Mercadona caută medici şi a publicat oferte de angajare pentru aceştia în diferite părți ale Spaniei. Mai exact, posturile sunt oferite pentru Comunitatea Madrid, Catalonia, Galicia, Castilla y León și Asturias.

Citeste si Angajări 2023. Salarii de 3000 de lei „în mână” la Fan Courier. Câți bani fac în plus din bacșișuri

Oferta Mercadona se adresează personalului cu o diplomă în Medicină, cu disponibilitatea de a lucra de luni până sâmbătă și, de asemenea, pentru deplasări. Viitorii medici vor trebui să deţină permis de conducere şi autoturism propriu. Angajatorul nu cere experiență anterioară, dar este necesară înregistrarea ca solicitant de locuri de muncă în banca de locuri de muncă înființată pe site-ul Mercadona.

După înregistrare, cei interesați vor trebui să aplice pentru postul pe care-l doresc cu codul de identificare. După etapa de selecţie, urmează o a doua etapă: interviu faţă în faţă.

Ce salarii primesc angajații hipermarketurilor din România

Dacă, în Spania, angajaţii hipermarketurilor Mercadona au un nivel de trai ridicat, nu acelaşi lucru se poate spune despre cei din România. Spre exemplu, salariile casierilor din principalele hieprmarketuri româneşti sunt următoarele:

  • Kaufland – aproximativ 3.200 lei;
  • Carrefour – 1.820 lei;
  • Cora – 2.500 lei;
  • Auchan – între 1.750 și 1.800 lei.

Un șef de raion mărfuri alimentare/nealimentare la Kaufland câştigă  3.300 până la 6.800 lei, în funcție de experiență. Un manager de magazin câștigă lunar 6.000 lei, un manager de raion primea 2.800 lei, iar în achiziții se câștigau salarii de 2.600 lei.

Citeste si Se acutizează criza: 4 din 10 patroni NU măresc salariile în România, în ciuda inflației explozive

La Carrefour, un coordonator de depozit primește un salariu de până la 2.100 lei, un manager raion 2.810 lei, iar un specialist achiziții câștigă 3.250 lei.

Salariul unui şef de recepţie la Cora ajunge la 3.500 lei, iar un manager de raion câştigă 2.700 lei.

La Auchan, salariul unui manager ajunge la 3.000 de lei, al unui vânzător la 3.000 de lei, iar al unui asistent de achiziții la 2.800 de lei. Aici, un manager de raion câștigă până la 3.000 de lei.d

 

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult