- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul plătit cu 1.400 de euro pe lună. Cât câștigă un coordonator de departament tehnic

29 Apr, 08:11 • Bumbeneci Diana
Un coordonator de departament tehnic câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Salariul plătit cu 1.400 de euro pe lună. Cât câștigă un coordonator de departament tehnic

Un angajat pe poziţia de coordonator de departament tehnic are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Ce trebuie să facă un coordonator de departament tehnic

Specialistul Ana Vișan a explicat că sunt căutaţi candidaţi cu studii tehnice superioare în inginerie construcţii civile/instalaţii, experienţă de lucru în ofertare, în domeniul construcţiilor, ca utilizator al unui program de ofertare, cunoştinţe foarte bune privind legislaţia şi normele de aplicare în vigoare referitoare la achiziţiile publice.

Vezi și: Angajații din România vor avea acces total la contractul de muncă. Ghișeul.ro va permite românilor să își acceseze constant datele de la angajator

Salariu coordonator de departament
Salariu coordonator de departament

Rolul unui coordonator departament tehnic este de a coordona activităţile specifice departamentului tehnic: identifică licitaţiile deschise şi proiecte noi, analizează îndeplinirea condiţiilor de calificare sau eligibilitate prevăzute în documentaţiile de atribuire, identifică experţii solicitaţi în cadrul documentaţiilor de atribuire si pregăteşte documentele necesare dovedirii îndeplinirii tuturor cerinţelor.

Este un rol cu un grad mare de responsabilitate, fiind căutaţi candidaţi cu studii tehnice superioare în inginerie construcţii civile/instalaţii, experienţă de lucru în ofertare, în domeniul construcţiilor, ca utilizator al unui program de ofertare, cunoştinţe foarte bune privind legislaţia şi normele de aplicare în vigoare referitoare la achiziţiile publice. Angajatorii caută astfel de specialişti la nivel naţional, în special în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Ilfov, oferta salarială fiind de 1000 – 1400 de euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, posibilitatea de a lucra out of office/hibrid, timp de lucru flexibil, training de specialitate în vederea perfecţionării continue, asigurarea tuturor uneltelor de lucru necesare, maşină, laptop, telefon.

În prezent, 447 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de departament tehnic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ilfov.

Angajatorii caută astfel de specialişti la nivel naţional, în special în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Ilfov, oferta salarială fiind de 1.000 Ð 1.400 de euro net lunar, mai anunță Ana Vișan, conform sursei citate.

Citește și: Tichete de masă mai mari pentru români. Premierul Ciucă anunță cine primește mai mulți bani în următoarele luni din 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult