- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

TOP al SUV – urilor de evitat. Unii clienți spun că nu merită banii

29 Sep, 17:26 • Andrei Alina
Promotor a alcătuit un top al SUV-urilor care nu merită să dai banii pe ele din cauza problemelor de fiabilitate și de satisfacție din partea clienților.
TOP al SUV - urilor de evitat. Unii clienți spun că nu merită banii

Infiniti QX50 este cel mai mic și mai accesibil SUV al producătorului japonez, dar nu mai este foarte competitiv, în comparație cu rivalii săi, ce dispun de tehnologii mai noi. QX50 are unul dintre cele mai mici scoruri în segment, când vine vorba despre nivelul de satisfacție al clienților. Foarte mulți proprietari se plâng de tehnologia învechită, motoarele zgomotoase sau cutia automată CVT.

Citește și: Ministrul Mediului, anunț de ultimă oră despre Programul Rabla Local 2! ”Doar 30.000 de mașini casate în prima ediție, deși sunt bani pentru 100.000. Voucherul rămâne la 3.000 lei”

 

Jeep Grand Cherokee este un nume cunoscut în lumea auto, iar noua generație vizează și mai mult segmentul premium. Se pare că Grand Cherokee nu se ridică întotdeauna la nivelul așteptărilor clienților. Fiabilitatea nu s-a dovedit a fi punctul forte pentru Grand Cherokee, iar mulți proprietari s-au plâns de probleme, dar și de costul ridicat al reparațiilor.

 

Nici Mercedes-Benz GLB nu pare pe placul multor proprietari. Clienții s-au plâns de trenul de rulare zgomotos, de modul în care suspensia amortizează denivelările, dar și de calitatea materialelor. Prețurile destul de mari amplifică aceste neajunsuri.

 

Volvo XC90 este unul dintre cele mai îndrăgite și mai sigure SUV-uri de familie. Deși este o mașină confortabilă, spațioasă, cu un interior bine făcut și un nivel de siguranță foarte ridicat, acest model s-a confruntat cu destul de multe probleme de fiabilitate. Cât timp mașina se află în garanție, aceste probleme s-ar putea să fie mai puțin deranjante, dar odată terminată perioada de garanție, costurile de reparație ar putea fi destul de mari, scriu jurnaliștii de la Promotor.

Volvo XC90

Citește și: De câți kilometri este nevoie pentru ca o mașină să fie implicată într-un accident? Un nou studiu arată ce se întâmplă cu mașinile care au peste 129.000 km

 

Pe listă se mai află și un alt model Infiniti. Este vorba despre Infiniti QX80. Este un model îmbătrânit, care se află pe piață de foarte mulți ani, fără să fi primit modificări majore.

Dat fiind faptul că nu este la fel de tehnologizat, de rafinat și de eficient precum concurenții săi, Infiniti QX80 nu înscrie un scor bun când vine vorba de gradul de satisfacție al clienților.