IT&C

Innovation Summit aduce "inovatia" in centrul atentiei top managerilor din Romania

22 aprilie 2013, ora 13:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
innovation summit_logo.jpg
Innovation Summit, primul evenimentul dedicat in exclusivitate inovatiei in business, are loc pe 28 Mai la Radisson Blue Bucuresti si, timp de o zi, reuneste o selectie a celor mai performanti consultanti internationali in inovatie, initiatori ai unor proiecte de referinta in domeniu si persone de decizie din mediul de business romanesc.

Pentru o perspectiva cat mai bine conturata, agenda evenimentului este structurata pe doua directii principale: THINK, care propune sesiuni cu o viziune strategica ampla si MAKE, pentru o abordare cat mai aplicata, bazata pe lucrul direct cu tehnici si instrumente concrete de inovare.

Pentru ca recunoastem influenta si contributia pozitiva pe care inovatia o are in lumea in care traim, am decis sa organizam un eveniment care sa accelereze adoptarea de metodologii si framwork-uri de inovatiein medul de business romanesc. Credem cu tarie ca fiecare companie care va folosi in mod constient aceste metodologii va gasi resurse nebanuite de crestere si consolidare. Inovatia este un diferentiator sustenabil major care trebuie neaparat integrat in ADN-ul de business al fiecare companii din Romania daca ne dorim un mediu economic prosper si competitiv, spune Cristian Hossu, initiatorul summit-ului.

Trainerii si speakerii sesiunilor de inovatie sunt specialisti internationali din agentii de inovatie de top, directori de inovatie din companii multinationale, profesionisti din agentii digitale si de creatie dar si formatori din mediul academic de specialitate.Speakerii vor sustine prezentari inspirationale pentru a crea o perspectiva cat mai cuprinzatoare asupra modului in care inovatia poate fi abordata pentru a reinventa sau a da mai multa forta businessului. In cadrul evenimentului, sesiunile vor aborda o arie complexa de teme privind inovatia de produs, servicii, brand, packaging, marketing, media, design thinking si vor explora in profunzime tehnici precum Systematic Inventive Thinking.

Innovation Summit se adreseaza unui mediu de leaderi vizionari format din antreprenori, persoane de decizie, inovatori si creativi care inteleg nevoia si iminenta adoptarii demersurilor de inovatie in procesele de business.

Dincolo de seminarii si workshopuri , conceptul evenimentului este completat de o expozitie de elemente de inovatie din design, gastronomie, arta vizuala si tehnologie ce le permite participantilor sa acceseze o experienta inovativa completa, atat cognitiv cat si sensorial.

Pe termen lung, Innovation Summit isi propune sa stabileasca cultura inovatiei ca un must have permanent in mediul de business romanesc si sa stimuleze formarea unui ecosistem de manageri si antreprenori cu spirit inovativ, completat de cunostinte solide de implementare concreta a metodologiilor de inovare.

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri, iar optiunea early bird este activa pana pe 24 aprilie pe www.innovationsummit.ro.

Partenerii media ai evenimentului sunt: DailyBusiness.ro, Forbes, Wall-Street.ro, Business24.ro, Ziare.com, AdHugger, Iqads.

Innovation Summit este un eveniment concept aflat sub semnatura Universum Events companie construita in jurul conceptului de event arhitecture. Universum Events este si organizatorul Internet & Mobile World cel mai mare eveniment de tehnologie digitala din Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 26 Septembrie 2020, 02:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter