IT&C, NEW MEDIA

Telekom suspendă activitatea mall-ului online Clickshop.ro

01 februarie 2017, ora 12:01   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telekom.jpg
Telekom Romania suspendă activitatea mall-ului online ClickShop.ro, unul dintre magazinele online ale operatorului economic, începând cu data de 15 februarie 2017, ora 11:00.

Măsura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activității de bază a companiei. Telekom va continua vânzarea online de produse și servicii pe website-urile www.germanos.ro și www.telekom.ro, în conformitate cu specificul IT&C al businessului său - produse și servicii de comunicații și entertainment integrate, fixe sau mobile.

Domeniul asociat magazinului online www.clickshop.ro va rămâne activ, oferind informații pentru utilizatorii care au achiziționat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani.

Numărul de suport pentru clienți 021.9262 și adresa e-mail [email protected] vor rămâne în continuare active pentru cei care doresc să adreseze întrebări referitor la comenzile anterioare, service produse, retururi și situații conexe. Astfel, clienții vor beneficia de servicii de suport și garanție pentru produsele achiziționate, conform legislației în vigoare.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
SeoPremium a spus:
09/05/2017 13:21
Concurenta si economia de piata isi spun cuvantul....
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Iulie 2021, 18:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter