- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Pe tocurile falimentului: Magazinele de incaltaminte Migato din Capitala s-au inchis

26 Feb, 14:24 • elena.olteanu
Compania Shoes & Fashion Trading, detinatoarea magazinelor de incaltaminte Migato din Capitala, a decis printr-o adunare generala a asociatilor radierea celor trei puncte de lucru unde functioneaza magazine deschise in Bucuresti si operate sub brandul Migato - din centrul comercial Liberty Center, de pe bulevardul Magheru cel de pe Calea Dorobantilor, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial pe data de 25 februarie.
Pe tocurile falimentului: Magazinele de incaltaminte Migato din Capitala s-au inchis

Magazinul din Liberty Center a fost deschis in 2008 printr-o investitie de 200.000 euro, iar cel din zona Dorobanti si cel de pe Magheru, cu cate 150.000 euro, potrivit declaratiilor anterioare facute de Lilia Bitzaraki, director general al companiei. Planul pentru 2009 prevedea atingerea unui numar total de 5 unitati Migato in tara.

Tot atunci, Bitzaraki a spus ca mai are in plan sa aduca in Romania si alte brand-uri de fashion, tot prin compania Shoes&Fashion Trading.

Brand-ul grecesc Migato a fost deschis in Romania printr-un contract de franciza.

Din punct de vedere al preturilor, al produselor si al conceptului magazinului, competitorii directi ai Migato sunt Benvenutti si Il Passo, conform unor declaratii anterioare facute de Bitzaraki.

Reprezentantul Shoes&Fashion Trading, Lilia Bitzaraki, contactata de DailyBusiness.ro, a spus ca nu poate face niciun comentariu in legatura cu informatiile despre inchiderea magazinelor.

Printre alte magazine de incaltaminte si articole vestimentare, lovite de recesiune, care si-au declarat insolventa in ultimul timp se numara Leonardo, Time Out sau Erros Fashion.