LIFESTYLE

Walt Disney lanseaza scurtmetrajul "Regatul de gheata: Sarbatori cu Olaf”

29 iunie 2017, ora 16:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
frozen.JPG
Noul trailer subtitrat al scurtmetrajului poate fi urmărit deja în cinematografe, înaintea animaţiei Disney-Pixar „Maşini 3”, care s-a lansat în România pe 16 iunie, iar varianta dublată a acestuia va apărea în curând.

Având patru melodii noi pe coloana sonoră, scurtmetrajul de 21 de minute le aduce pe îndrăgitele personaje înapoi pe marele ecran, incluzându-l pe Olaf (vocea lui Josh Gad), care are o nouă misiune, aceea de a strânge cele mai frumoase tradiţii de sărbători pentru Anna (vocea lui Kristen Bell), Elsa (vocea Indinei Menzel) şi Kristoff (vocea lui Jonathan Groff).

Scurtmetrajul este regizat de Kevin Deters şi Stevie Wermers-Skelton („Prep & Landing”), este produs de Roy Conli („Big Hero 6”). Cântecele originale sunt compuse de Elyssa Samsel şi Kate Anderson (“Between the Lines”).

Regizorul mărturiseşte: „Sărbători cu Olaf” le sărbătoreşte pe personajele care au câştigat afecţiunea audienţei la nivel mondial, atunci când „Frozen / Regatul de Gheaţă” a apărut în cinematografe în 2013. Filmul a avut încasări de peste 1,27 de miliarde de dolari americani la nivel global, câştigând două Premii Oscar (cel mai bun film de animaţie şi cel mai bun cântec original – „Let It Go”) şi un Glob de Aur (cel mai bun film de animaţie).Programată să apară în 2019, a doua parte a filmului reuneşte echipa de regizori formată din Jennifer Lee, Chris Buck şi Peter Del Vecho, alături de care se află şi duo-ul de compozitori, format din Kristen Anderson-Lopez şi Anderson Lopez, câştigatori ai premiilor Oscar şi Grammy pentru cântecele lor.

„Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf” Olaf (vocea lui Josh Gad) face echipă cu Sven, plecând într-o nouă misiune în filmul „Sărbători cu Olaf”. Este primul Crăciun de când uşile regatului s-au redeschis, iar Anna şi Elsa găzduiesc o petrecere pentru toţi locuitorii din Arandelle. Când invitaţii pleacă devreme de la petrecere pentru a se bucura de tradiţiile de sărbători, surorile realizează că ele nu au astfel de tradiţii şi obiceiuri de iarnă în familia lor. Astfel, Olaf pleacă în căutarea celor mai frumoase tradiţii, pentru a le aduce acasă şi a salva primul Crăciun pentru prietenii săi.

Scurtmetrajul “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf” va fi disponibil în cinematografe pentru o perioadă limitată, începând cu data de 24 noiembrie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 01 Decembrie 2020, 01:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter