- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Directorul revistelor Adevarul a demisionat: \”Cand lucrezi numai pentru ochiul sefului, performanta va fi de scurta durata\”

08 Nov, 11:18 • Redactia DailyBusiness
Carmen Eberhat, directorul editorial al revistelor Adevarul Holding, a demisionat din functie, dupa ce i-a fost schimbat seful direct fara sa fie anunata. "Nu accept lucraturile, omisiunile voite, deciziile luate in ascuns", isi motiveaza Eberhat decizia intr-o scrisoare remisa echipei pe care a coordonat-o la Adevarul.
Directorul revistelor Adevarul a demisionat: \Cand lucrezi numai pentru ochiul sefului, performanta va fi de scurta durata\

Eberhat lucreaza la Adevarul Holding in iunie 2008, fiind responsabila, in calitate de director editorial, de publicatii ca „Click pentru femei”, „Click Pofta buna”, „Click Sanatate”, „OK!”.

„In orice companie care se respecta, cand ti se schimba seful, esti anuntat oficial. Nu si in Adevarul Holding. Refuz sa fiu evaluata de un sef cu experienta zero ca manager si lipsit de minime cunostinte si competente privind piata de reviste din Romania”, arata Carmen Eberhat in scrisoarea trimisa angajatilor Adevarul, citata de paginademedia.ro

„In toti acesti ani, am invatat ca, daca faci tot ce-ti sta in putinta sa-ti respecti si sa-ti multumesti cititorii, castigi si tu, si directorii, si patronii. Cand insa lucrezi numai pentru ochiul sefului, performanta, daca va fi vreodata, va fi una de scurta durata”, mai scrie aceasta.