MEDIA & MARKETING

Licitatia de televiziune digitala continua vineri cu o runda suplimentara

05 iunie 2014, ora 19:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telecomm.jpg
In urma celor doua runde primare de licitare sustinute joi in cadrul licitatiei pentru acordarea multiplexurilor de televiziune digitala, Comisia de licitatie anunta ca cererea nu mai depaseste oferta in niciuna dintre categoriile de multiplexuri, dar ca exista inca multiplexuri neadjudecate.

Se incheie astfel faza rundelor primare, iar licitatia va continua cu organizarea unei runde primare suplimentare in care participantii pot licita pentru multiplexurile ramase neadjudecate.

Runda primara suplimentara va fi organizata vineri, 6 iunie, de la ora 10.00. La runda primara suplimentara pot participa ambii ofertanti, indiferent daca au obtinut sau nu multiplexuri in rundele anterioare.

Licitatia se desfasoara la sediul ANCOM, unde fiecare ofertant dispune de o incapere dotata cu telefon si acces la internet.In locul de desfasurare a licitatiei accesul este permis numai persoanelor imputernicite sa reprezinte companiile ofertante.

In cadrul licitatiei au fost disponibile 5 multiplexuri, patru in UHF si unul in VHF, in standard DVB-T2.

Prin intermediul primului multiplex in UHF (MUX 1) se vor transmite äfree to airö, in conditii transparente, concurentiale si nediscriminatorii, posturile publice si private de televiziune care se transmit in prezent in sistem analogic terestru, in conformitate cu prevederile Legii audiovizualului.

Citeste si: RCS&RDS si Radiocom continua cursa pentru multiplexurile de televiziune digitala
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter