- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, audiati la Parchetul General

20 Apr, 19:21 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita sunt audiati de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, institutia refuza insa sa dea detalii in legatura cu prezenta omului de afaceri in fata procurorilor.
Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, audiati la Parchetul General

In 4 aprilie, omul de afaceri Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media, a inaintat Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie o plangere in care il acuza pe Sorin Ovidiu Vintu de amenintare si santaj, scrie Mediafax.

„In cadrul unor discutii extrem de tensionate, legate de managementul si activitatea editoriala a trustului Realitatea Media, domnul Sorin Ovidiu Vantu si asociatii sai au insistat sa schimbam conditiile contractului de management si sa semnam un act aditional care sa le permita exercitarea de ingerinte in activitatea editoriala. A fost realmente surprinzator pentru noi sa constatam ca, in absenta unor rezultate in cadrul discutiilor, domnul Sorin Ovidiu Vantu si asociatii sai au decis sa utilizeze metode profund imorale si total in fata legii, precum: santajul si amenintarea”, informa, intr-un comunicat de presa din 3 aprilie, Asesoft International SA.