MEDIA & MARKETING

Televiziunea Al Jazeera, retransmisa de Focus Sat

23 octombrie 2013, ora 16:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aljazeera.jpg
Versiunea in limba engleza a televiziunii Al Jazeera isi dezvolta prezenta pe piata audiovizualului din Romania, fiind retransmisa si pe platforma de satelit Focus Sat, operata de compania UPC Romania, potrivit unei notificari transmise Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Televiziunea Al Jazeera a inceput sa fie retransmisa si pe teritoriul Romaniei in anul 2012, fiind, la momentul respectiv, disponibila doar in reteaua IPTV (Internet Protocol Television) a Ines Group.

Acum, televiziunea Al Jazeera isi extinde prezenta in audiovizualul romanesc, fiind retransmisa si in retelele platformei Focus Sat, potrivit unei notificari remise CNA de Focus Sat, care a fost analizata in sedinta de miercuri a Consiliului.

Reprezentantii CNA au spus ca este vorba despre serviciul in limba engleza al Al Jazeera. Acestia au precizat ca, in Romania, televiziunea Al Jazeera emite pe o frecventa licentiata de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie, potrivit Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter