MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Tranzactia anului in advertisingul online: ThinkDigital preia AdEvolution

20 august 2014, ora 09:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dragos Stanca si Val Voicu
Dragos Stanca si Val Voicu
ThinkDigital Romania si AdEvolution au semnat un acord de colaborare in urma caruia, pana la finalul anului, operatiunile de business ale celor doua companii se vor integra.

"Intr-o piata dificila si fragmentata, consolidarea este cheia spre un business de digital marketing sanatos. Am spus cam acelasi lucru in momentul in care compania pe care am fondat-o in 2009, Q2M, a fuzionat cu ThinkDigital. Doi ani mai tarziu, se confirma ca am avut dreptate si sunt convins ca alianta pe care am semnat-o astazi cu unul dintre cei mai vechi si respectati playeri din piata se va transforma, la fel, intr-un proiect de succes", spune Dragos Stanca, managing director ThinkDigital Romania.

"Acum exact 8 ani fondam AdEvolution cu credinta ca, asa cum ii spune si numele, vom contribui la evolutia si maturizarea pietei locale de marketing si publishing digital. Acordul semnat astazi cu cei de la ThinkDigital nu face decat sa duca mai departe acest proiect, intr-un context corect de business, in care e nevoie de consolidarea playerilor regionali importanti", a declarat Val Voicu, fondatorul AdEvolution.

El a devenit, odata cu semnarea acordului, si business development advisor in cadrul ThinkDigital Romania.ThinkDigital - parte a grupului international TDG - reprezinta in relatia cu clientii si agentiile de media mai multe zeci de site-uri locale, Publisheri Premium si playeri internationali, precum Facebook (Premium Ads), Skype, Daily Motion si nu numai. Compania organizeaza si cel mai mare festival dedicat marketingului interactiv din Europa Sud-Est, ICEEfest.

AdEvolution reprezinta la randul sau zeci de publisheri locali grupati intr-o retea complexa de site-uri specializate. Compania opereaza si detine si proiecte de publishing originale, printre care site-ul de lifestyle feminin Feminis si portalul de business DailyBusiness.

Citeste si Fuziunile si achizitiile vor reveni pe crestere in 2014. Romania poate deveni o piata atractiva
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 06:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter