NEW MEDIA

Investitie noua in industria locala de gaming online

12 iunie 2013, ora 11:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cars.jpg
Green Horse Games, companie creatoare de jocuri online cu actionariat 100% romanesc, a obtinut o prima finantare din partea investitorului roman Malin-Iulian Stefanescu (director general EEU Software) pentru un procent de 11,5% din companie.

Investitia are rolul de a sustine compania lansata de George Lemnaru (CEO Green Horse Games) in a continua dezvoltarea de jocuri online pentru piata internationala.

CarsCup, cel mai recent joc realizat de compania Green Horse Games, este dedicat pasionatilor de masini din intreaga lume. Jocul ofera contextul unei competitii intre cluburile auto, permitand membrilor acestora sa colaboreze si totodata sa concureze in curse virtuale.

Prin aceasta investitie, Malin Stefanescu devine actionar minoritar cu 11,5% din companie. In continuare, actionarul majoritar al Green Horse Games ramane George Lemnaru.Aceasta prima investitie va sustine imbunatatirea conceptului CarsCup si dezvoltarea unui al doilea joc pentru urmatorul an. Suma investita nu este publica.

George Lemnaru, fondatorul Green Horse Games, a demarat primul sau proiect antreprenorial in 2003 lansand NaturaPlant.ro, primul magazin online de produse naturiste din Romania.

Incepand cu 2007, s-a facut remarcat in piata internationala de jocuri prin dezvoltarea unei companii de social gaming, construind o comunitate de peste 4 milioane de utilizatori.

In prezent, este actionar majoritar in cadrul Green Horse Games si CEO-ul companiei.

Malin Stefanescu are o experienta de 17 ani in industria de software. Pe langa activitatile de angel investment, Malin Stefanescu detine EEU Software, o firma de dezvoltare de software ce deruleaza din anul 2000 proiecte in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Argentina, Belgia, Finlanda, Franta, Emiratele Arabe si Olanda.

De asemenea, Malin Stefanescu este implicat in proiectul Red Umbrella, o agentie de advertising specializata in mediul online si instore.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter