NEW MEDIA

Okazii.ro: Tranzactii în creştere cu 10% de la începutul anului

10 septembrie 2015, ora 16:34   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
700x500__Numărul de tranzacţii din platforma de Magazine Okazii.ro este în creştere.jpg
Numărul mare de produse noi, posibilitatea de a achiziţiona produse cu factură şi garanţie din magazinele online, diversitatea ofertelor şi preţurile convenabile au determinat o creştere cu peste 10% a numărului de tranzacţii realizate prin intermediul acestei platforme de la începutul anului 2015.

Okazii.ro oferă în acest moment posibilităţi de import automat al produselor pentru magazine dezvoltate pe cele mai utilizate platforme de comerţ online: Magento 1.9, CS-Cart, Prestashop, Opencart şi Woocommerce.

Reprezentând o piaţă de desfacere suplimentară pentru orice vânzător care deţine un magazin online sau offline, Okazii.ro vine şi cu alte avantaje.

Printre acestea se numara posibilitatea de a crea un istoric al magazinului pe site (lucru care determină o creştere a încrederii cumpărătorilor şi oferă şansa de a spori numărul de tranzacţii) sau poziţionarea bună în motoarele de căutare pentru foarte mulţi dintre termenii importanţi în comerţul online românesc.

De asemenea, magazinele nou venite pe Okazii.ro sunt susţinute prin includerea frecventa a produselor în campaniile organizate pe site şi beneficiază de servicii de promovare mai ieftine, potrivit reprezentantilor platformei online.Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerţ online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători şi vânzători, avand peste 3 milioane de produse listate în toate categoriile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
marc marc a spus:
11/09/2015 19:31
Ca un utilizator vechi pe acest site va spun ca a devenit o mare Teapa sa iti folosesti okazii.ro. Lasi garda jos , cumparand de la cieneva care are 1000 de calificataive pozitive, iti iei TEAPA, iar apoi site-ul OKAZII asculta ambele parti si "analizeaza ei situatia". Ghiciti ce se intampla, ii anuleaza calificativul negativ "TEPARULUI" pentru ca in acest nou model de business , au ajuns sa traiasca si sa castige de pe urma TEPARILOR...
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 01:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter