- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

SeedMoney investeste intr-o platforma video creata de Brainient

19 Feb, 16:28 • Redactia DailyBusiness
Fondul de investitii SeedMoney, reprezentat de oamenii de afaceri Pablo Gonzales, Victor Anastasiu si Vlad Stan, a anuntat joi un al doilea proiect pe acest an care primeste infuzie de capital pentru dezvoltare. Proiectul este dezvoltat de Brainient, companie condusa de Emi Gal, si este o platforma de video management.
SeedMoney investeste intr-o platforma video creata de Brainient

Proiectul, numit Veevid „este o platforma de video management creata pentru companiile care produc cantitati mari de continut video si doresc sa-l monetizeze (si) online”, a declarat Emi Gal. „Platforma Veevid ii ajuta sa publice, distribuie si monetizeze continutul lor printr-o singura interfata. Lucram deja pentru implementarea platformei pentru doua mari companii din Romania”, a scris Gal, pe blog-ul personal.

Brainient se afla in discutii cu Seedmoney de la finele anului trecut. In luna aprilie, site-ul va fi lansat in varianta beta.

„Infuzia de capital este aceeasi ca si in cazul celorlalte proiecte finantate de noi – maxim 50.000 euro, maxim 20% din proiect”, a declarat Vlad Stan.

„Vom pune accent pe partea tehnologica in cazul Veevid – de exemplu audio recognition. Proiectul este open source”, a specificat Gal.

SeedMoney a investit in octombrie in patru proiecte – 2parale.ro, captaingo.com, strada32.com si zazazoo.ro si a mai anuntat o investitie la inceputul acestui an.

Printre proiectele Brainient se numara eOK.ro sau BrainTV, acest din urma proiect fiind insa inchis la mijlocul lui 2008.