NEW MEDIA

Yahoo organizeaza un concurs de realizare de layout-uri pentru Login Page

29 septembrie 2011, ora 00:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
yahoo.jpg
The Creator, platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate Iqads, a dat startul competitiei de creatie pentru realizarea layout-ului The Yahoo! Login Page.

Astfel, The Creator a demarat The Yahoo! Login Page Creative Competition, unde cei pasionati de design se pot inscrie pana pe 26 octombrie.

Participantii trebuie sa trimita propunerile de design pentru pagina de login a Yahoo! Romania, iar inscrierile pot fi realizate pentru un brand anume sau fara branding si pot fi statice sau interactive.

Creativii au la dispozitie un format publicitar de 1440 pe 1024 de pixeli, vazut zilnic de 1.000.000 de romani.
In pagina competitiei sunt disponibile brieful detaliat al concursului, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.In etapa a doua a competitiei, jurizarea se face in perioada 28 octombrie - 24 noiembrie, iar lucrarile vor fi evaluate de profesionisti si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie.

La finalul concursului, vor fi acordate 3 premii, in valoare totala de 2.200 de euro, respectiv premiul 1 ľ 1.000 de euro, premiul 2 ľ 700 de euro, premiul 3 ľ 500 de euro.

Juriul profesionistilor este format din membrii precum Liviu Turcanu, creative director Mercury360, Claudiu Dobrita, creative director Draftfcb, Charles Davies, EMEA marketing director Yahoo! Elvetia, Josh Partridge, head of operations Yahoo! Expansion Markets sau Mihai Fanache, director general Mediacafe.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 17 Septembrie 2021, 16:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter