REAL ESTATE

34 de apartamente dezvoltate de spanioli, aproape de finalizare in zona Unirii din Capitala

17 februarie 2014, ora 15:28, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
fatada.jpg
Mar Urban Construct, oácompanie cu actionariat spaniol va lansa pe piata bucuresteana, in maxim 2 luni, proiectul G3 Apartamente (foto), o investitie de peste 3 milioane de euro, a anuntat luni agentul exclusiv G3 Imobiliare.

Imobilul este aproape de finalizare. Constructorul pune acum la punct ultimele finisaje, urmand ca in cel mult doua luni de zile, viitorii proprietari sa se poata muta.

Constructia este formata din 34 de apartamente, iar 7 dintre ele au fost achizitionate din stadiul de proiect, in mare parte datorita faptului ca blocul dispune de un apartament de prezentare complet finisat, ce poate fi vizionat pe perioada constructiei, potrivit lui Bogdan Paduraru, fondator si CEO al G3 Imobiliare.

Blocul este situat pe strada Poiana Florilor, in apropiere de Piata Unirii. Toate apartamentele sunt de 2 camere, cu preturi incepand de la la 69.000 de euro + TVA.

Proiectul a fost anuntat in luna octombrie a anului trecut, cand investitia era estimata la peste 2 milioane de euro.

G3 Imobiliare este o agentie specializata in vanzarea de apartamente in proiecte rezidentiale noi. Compania are un portofoliu de peste 150 de apartamente in imobile noi, finalizate sau aflate in diverse stadii ale constructiei, pe care le reprezinta. G3 Imobiliare este prima agentie din Bucuresti care nu percepe niciun comision clientilor cumparatori.Bogdan Paduraru, fondator si CEO al G3 Imobiliare, este äCertified Residential Specialistö in Romania cat si pe plan international, avand o experienta de peste zece ani pe piata imobiliara.

G3 Imobiliare a semnat un contract de colaborare exclusiv cu Mar Urban Construct, prin care G3 Imobiliare sa promoveze G3 Apartamente. Cei doi parteneri au decis impreuna asupra numelui pe care proiectul lor comun il va avea si anume: G3 Apartamente. De asemenea, G3 Imobiliare le-a acordat celor de la Mar Urban Construct consiliere pe toata durata lucrarilor.á
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 20:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter