REAL ESTATE

Complexul Casablanca din Titan, care urma sa cuprinda 1.200 de locuinte, a intrat in insolventa

30 octombrie 2014, ora 16:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
casablanca.jpg
Firma care intentiona sa dezvolte circa 1.200 de locuinte in complexul Casablanca Residence din Titan a intrat in insolventa, la solicitarea Alpha Bank, creditorul ansamblului.

Tribunalul Bucuresti a admis recent cererea Alpha Bank prin care aceasta solicita intrarea in insolventa a firmei Ram West Investitii, controlata de investitori israelieni.    

Proiectul estimat la circa 140 de milioane de euro trebuia sa cuprinda in total sapte cladiri, de cate 18 etaje, suprafata apartamentelor fiind de 53 de metri patrati pentru cele cu doua camere, de 82 de metri patrati trei camere si 149 metri patrati pentru penthouse-uri. In prima faza urmau sa fie construite 360 de apartamente.  

Terenul pe care urma sa fie dezvoltat proiectul are 36.000 de metri patrati, iar investitia a fost anuntata in anul 2008 de firma Ram Global Group. Proiectul a ramas in stadiu incipient de dezvoltare.  Printre actionarii de la acea vreme ai Ram Global Group se numara omul de afaceri Moshe Charash, implicat si in proiectul rezidential West Park din Miliari, actualul Seven Hills, scrie Mediafax.    

DailyBusiness.ro a relatat inca din vara ca banca finantatoare cere insolventa dezvoltatorilor proiectului, si am incercat sa raspundem, cu ajutorul specialistilor, la intrebarea daca este acesta un esec imobiliar de proportii sau mai degraba un exemplu fericit, de minimizare a pierderilor celor implicati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter