REAL ESTATE

One United Properties a inceput lucrarile la complexul Neo Timpuri Noi din Bucuresti

08 ianuarie 2019, ora 13:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Neo Timpuri Noi.jpg
Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire a unui imobil cu funcțiune mixtă, comerț și locuire (S+P+8 etaje) și a început deja lucrările la acest complex.

Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, în sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unități locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spații comerciale și parcare subterana si exterioară supraetajată.

Divizia NEO dezvoltată de One United Properties, principalul jucător pe piața proprietăților rezidențiale exclusiviste din București, are ca focus proiecte rezidențiale exclusiviste de dimensiune mai mică decât ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum clădiri de blocuri cu 4-8 etaje sau construcții pe suprafețe de teren de 2.000-3.000 de metri pătrați, dar realizate la aceleași standarde superioare de calitate.  

Divizia de real estate NEO are în portofoliu ansambluri rezidențiale exclusiviste atât în București, cât și pe litoral. Compania a fost înființată în luna august a anului 2018 și are deja achiziționate primele trei locații: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi și NEO Mamaia.NEO Mamaia a primit deja autorizațiile de contruire, iar în octombrie anul trecut  au început lucrările pe șantier, iar la începutul acestui an va ajunge la cota 0.

One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (376 de apartamente), în construcție (387 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente).

Printre proiectele de top ale companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Charles de Gaulle.

Divizia Office se focusează pe dezvoltarea clădirilor office sustenabile, eficiente și amplasate în zone centrale. One United Properties deține North Gate, un complex office în zona de nord a Capitalei, cu 23.000 mp și 500 de locuri de parcare, în vreme ce One Tower, localizat în zona centrală a Bucureștiului se află în prezent în construcție.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 26 Mai 2022, 08:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter