REAL ESTATE

Pretul caselor in Maria Britanie continua sa scada, in contextul celor mai mari taieri bugetare de la al doilea RM

29 august 2011, ora 12:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
anglia.jpg
Pretul caselor din Marea Britanie a scazut pentru a patra luna consecutiv in august si vor continua sa scada, potrivit unei firme de cercetare. Pretul mediu al unei case a scazut luna aceasta cu 0,1% comparativ cu iulie si cu 3,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In Londra, pretul caselor a crescut cu 0,1%, fata de luna precedenta.

O redresare economica incerta, cresterea somajului si cele mai mari taieri economice guvernamentale de la al doilea Razboi Mondial ingreuneaza revenirea pietei imobiliare din Anglia si erodeaza increderea consumatorilor.

Banca centrala a Angliei a redus in aceasta luna previziunile privind cresterea economica si a lasat rata dobanzii de politica monetara la un minim istoric, avertizand asupra impactului negativ pe care le pot avea criza euro si reducerea cresterii economice la nivel global.

Numarul cererilor de locuinte a scazut cu 1,2% in august, potrivit studiului. Procentajul vanzarilor a crescut cu 3,6% in aceasta luna, comparativ cu o crestere de 9,6% in iulie. Vanzatorii de imobile au acceptat sa vanda in medie la un pret cu 7,5% mai mic fata de pretul cerut initial, cel mai scazut nivel din ultimile 6 luni.Prim Ministrul David Cameron este pus sub presiunea de a face tot posibilul pentru a sustine economia, dupa ce PIB-ul a scazut cu 0,2% in al doilea trimestru, de doua ori mai putin decat nivelul primului trimestru.

Cererile de somaj au crescut cel mai mult din ultimii doi ani in iulie, cand britanicii au devenit tot mai pesimisti in legatura cu perspectivele economice.

Un raport al Nationwide Building Society publicat saptamana trecuta arata ca indicele increderii consumatorilor a scazut la minimul ultimilor 3 luni in iulie, informeaza presa internationala.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 23:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter