REAL ESTATE, CARIERE

Suedezii de la Skanska l-au numit pe Jakub Krenk Branch Director al subsidiarei de constructii din Romania

25 septembrie 2018, ora 16:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Jakub-Krenk-High.jpg
Skanska România, parte din grupul suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, anunță o schimbare importantă la nivel de management: Jakub Krenk devine Branch Director al Skanska Construction România și Ungaria.

Cu 11 ani de experiență și diferite roluri de conducere în companie, Jakub Krenk aduce în divizia de construcții a Skanska România o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de birouri de mari dimensiuni, precum și în coordonarea unor echipe echipe.

Datorită expertizei sale, numirea lui Jakub Krenk în noua poziție are ca scop consolidarea echipei locale de construcții. Din noua poziție, acesta va continua să promoveze misiunea și valorile grupului, valori pe care le împărtășește și le susține cu fiecare ocazie.

Jakub Krenk este absolvent al Universității Tehnice din Praga și are o experiență de lucru bogată în domeniul construcțiilor, cu multe funcții deținute în cadrul Skanska, în diferite filiale ale companiei.Pe langa pozitiile de project management detinute, Jakub a facut parte din nenumarate inițiative la nivel global cu obiective clare legate de: eficiența operațională, managementul riscului, mapare a proceselor și BIM (Building Information Modeling).

Anul acesta, Skanska România și-a consolidat ambele poziții de top management: Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property Romania, devenind Managing Director și, de asemenea, primul membru român al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe și Jakub Krenk, ca Branch Director al Skanska Construction Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter