TURISM

Destinaţiile exotice de vacanţă ale iernii

11 noiembrie 2016, ora 23:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tenerife.jpg
Această insulă poate fi numită un loc al contrastelor naturale, cu plaje spectaculoase, peisaje selenare stâncoase şi un deşert de nisip, toate dominate de un vulcan încă activ, cu vârful acoperit de zăpadă unde se poate şi schia. Vezi lista cu destinaţiile exotice ale iernii 2016-2017.

Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion + hotel în reţeaua în continuă creştere Wizz Air, propune clienţilor săi din România, Tenerife, o nouă destinaţie exotică de vacanţă pentru sezonul de iarnă.

Pachetele (zbor şi cazare) încep de la 2.300 de lei, 7 nopţi de cazare pentru două persoane, şi se pot rezerva rapid pe site-ul wizztours.com.

Tenerife este una dintre cele mai mari şi mai populare insule dintre Canare, din Oceanul Atlantic, şi poate fi locul potrivit pentru o lună de miere romantică, pentru familişti, dar şi pentru cei dornici să petreacă timp în cluburi. Totodată, nu îi dezamăgeşte nici pe amatorii de shopping, care vor găsi aici preţuri atractive, sau pe cei veniţi special pentru sporturi nautice sau scufundări.Insula poate fi numită un loc al contrastelor naturale, cu plaje spectaculoase, peisaje selenare stâncoase şi un deşert de nisip, toate dominate de vulcanul încă activ El Teide, înalt de 3.718 m, cu vârful acoperit de zăpadă unde se poate şi schia.

La fel ca şi Dubaiul, considerat una dintre atracţiile exotice pe tot parcusul anului, şi Tenerife, prin clima şi aşezarea sa (Sahara se află la doar 100 de km depărtare, iar din acest motiv temperaturile nu scad sub 20 de grade, ploile sunt rare, iar apa oceanului caldă) devine una dintre destinaţiile preferate de turiştii de pretutindeni.

Pe de altă parte, Wizz Tours le oferă pachete de călătorie şi turiştilor care preferă soarele mai blând din Malta, Cipru, Spania sau Israel.

OFERTE DE PACHETE DE CĂLĂTORII – ZBOR + HOTEL:  
Destinaţia  Pachet (nr. zile) Tarife de la*
Malta 7 zile 599 RON
Cipru 7 zile 599 RON
Alicante (Costa Blanca) 7 zile 599 RON
Malaga (Costa del Sol) 7 zile 699 RON
Tel Aviv 3 zile 799 RON
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 20:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter