- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Tarom: Bilete la 9 euro plus taxe de aeroport catre Roma, Venetia si Sofia

30 Oct, 15:39 • Redactia DailyBusiness
Tarom pune in vanzare bilete dus-intors la pretul de 9 euro plus taxe de aeroport, in perioada 31 octombrie - 15 noiembrie, pentru destinatiile Roma, Venetia si Sofia, in cadrul "Maratonului de iarna", a anuntat vineri compania.
Tarom: Bilete la 9 euro plus taxe de aeroport catre Roma, Venetia si Sofia

Pretul biletelor cu taxele de aeroport incluse este de 105 euro pentru ruta Bucuresti-Roma, 93 euro pentru Bucuresti-Sofia si 86 euro pentru Bucuresti-Venetia.

Biletele dus-intors pe aceste destinatii (plecare din Bucuresti), cumparate in perioada 31 octombrie – 15 noiembrie, pot fi utilizate in perioada 9 – 15 noiembrie 2009, se arata in comunicat.

Tarom opereaza zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Roma – Bucuresti, 4 curse cu innoptare pe saptamana pe ruta Bucuresti – Venetia – Bucuresti si 12 zboruri pe saptamana pe ruta Bucuresti – Sofia – Bucuresti.

Reteaua de rute Tarom cuprinde 45 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Flota companiei Tarom este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

„Maratonul de iarna” Tarom a inceput pe 27 octombrie si se va incheia pe 13 decembrie 2009, timp in care sunt puse in vanzare bilete dus-intors la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport), catre 14 destinatii externe, operate cu avioane proprii.

Pe parcursul derularii campaniei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta, iar la finalul fiecarei saptamani vor fi anuntate, pe website-ul companiei si pe Twitter la noile destinatii care intra in „Maratonul de iarna”.

In total, „Maratonul de iarna” va cuprinde 84 de zboruri Tarom, in 6 saptamani, timp in care vor fi puse in vanzare aproximativ 800 de bilete.