TURISM

Toamna, calatoriile si berea: Incearca Oktoberfest sau alte 5 festivaluri europene vesele

28 august 2014, ora 17:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oktoberfest_logo.jpg
Dupa o vara cu vacante si calatorii, toamna bate la usa si a venit momentul programarii unor escapade de scurta durata, potrivite sezonului. Destinatiile europene sunt un pariu castigator pe timpul toamnei si luna septembrie pare sa fie luna berii, in conditiile in care festivaluri ale berii au loc in numeroase orase din Europa.

Dintre destinatiile de calatorie de care va puteti bucura in septembrie fac parte Germania si faimosul sau Oktoberfest, dar si Norvegia, Irlanda, Italia, Austria sau Suedia.

Astfel incat, celor printre ale caror pasiuni se numara si calatoriile, si berea, Tripsta le recomanda cateva evenimente si destinatii pentru calatorii in luna septembrie:

Oktoberfest - Munchen (Germania)Renumit pe plan international, Oktoberfest are loc anul acesta in perioada 20 septembrie 5 octombrie,in Munchen. Primul Oktoberfest a avut loc in 1810, in onoarea casatoriei printului bavarez Ludwig si a printesei Therese von Sachsen-Hildburghausen.

Anul acesta, fanii berii si cei care vor sa experimenteze atmosfera Oktoberfest vor avea access la 14 corturi de undevor putea cumpara bere intre orele 10.00 22.00; la Oktoberfest, berea la un litru va putea fi achizitionata la preturi intre 9,10 - 9,50 euro.

Irish Craft Beer & Cider Festival Dublin (Irlanda)

Mergi la Dublin, In Irlanda, daca vrei sa vezi ce gust are berea irlandeza la ea acasa si vei putea degusta bauturile unor producatori precum Black Donkey, Barrelhead Brewery, Five Lamps, Franciscan Well, Stone Barell sau OHaras.

Irish Craft Beer & Cider Festival are loc in perioada 4-7 septembrie si aduce la un loc peste 200 de beri si sortimente de cidru din toate regiunile Irlandei. Circa 10.000 de persoane sunt asteptate sa participe la acest festival.

Bergen lfestival Bergen (Norvegia)

Berea este la ea acasa si in teritoriile vikingilor, iar Bergen gazduieste propriul festival al berii in septembrie (5-6). Festivalul pune accentul pe gust si calitate, inovatie si traditie, cultura si pasiune pentru berea norvegiana berarii, beri de casa, cultura gastronomica si cultura berii. Reunind numai beri de fabricatie locala, evenimentul din Bergen este o ocazie pentru degustari, discutii si distractie.

Villaggio della Birra (Festivalul international al micilor berarii) - Piana-Buonconvento-Toscana, Italia

Berile italiene, belgiene si americane se intalnesc cu consumatorii lor pe 5-7 septembrie, in Italia, in Piana-Buonconvento-Toscana, intre Florenta si Roma. Evenimentul, care a ajuns la a noua editie, va reuni berarii si standurile lor, care le vor oferi vizitatorilor ocazia sa le deguste berile intr-o atmosfera prietenoasa.

Devenit un eveniment de referinta internationala, festivalul selecteaza numai berariile adevarate si face toate demersurile necesare pentru ca iubitorii de bere sa poata descoperi bogatia traditiei artei berii din Belgia, Italia si din alte parti ale lumii.

Village of the Beer este o experienta 360, care include berarii si berile lor, standuri gastronomice, muzica live si expozitii artistice.

WienerBierfest - Viena (Austria)

Festivalul austriac al berii are loc la Viena, in perioada 11-14 septembrie. Evenimentul scoate in evidenta traditia austriaca a berii si are loc in centrul Vienei. Cu un program atractiv, evenimentul le ofera consumatorilor, pe langa bere, si delicii culinare de pe intreg teritoriul tarii.

Mai mult de 30 de berari austrieci vor fi prezenti la festival cu peste 250 de tipuri de bere.

Stockholm Beer and Whisky Festival Stockholm (Suedia)

Suedezii au si ei propriul festival al berii si whisky-ului, in perioada 25-27 septembrie si 2-4 octombrie. Organizat in capitala suedeza, festivalul se desfasoara timp de doua week-enduri consecutive.

Tripsta este o agentie de turism online cu operatiuni in 30 de tari.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Ianuarie 2021, 17:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter