- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Un nou hotel Ibis va fi deschis in Bucuresti

16 Oct, 11:22 • Redactia DailyBusiness
Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est și partener strategic al AccorHotels - lider la nivel global în domeniu turismului și al stilului de viață - își consolidează poziția de lider în capitala României prin semnarea unui contract de management pentru un nou hotel ibis Styles în centrul orașului.
Un nou hotel Ibis va fi deschis in Bucuresti


 „Europa de Est oferă destinații noi, unice, atât pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, cât și în interes personal, din întreaga lume. În plus, economiile țărilor din aceastăparte a lumii sunt în creștere, la fel și puterea de cumpărare. Cu siguranță, vedem potențialul și de aceea extindem într-un mod dinamic rețeaua noastră de hoteluri din aceasta regiune sub mărcile AccorHotels. În prezent oferim 129 de hoteluri în 12 țări și avem peste 40 de proiecte noi, semnate”, a declarat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Noul hotel ibis Styles, ce urmeză să fie deschis în T1 2020, este dezvoltat în parteneriat cu proprietarul și investitorul român Dentotal Hospitality și va fi administrat de Orbis.

„Cu 11 hoteluri în prezent și alte 10 in plan, România este o piață cheie pentru noi și suntem mândri că, în parteneriat cu Dentotal Hospitality, ne consolidăm în continuare poziția de lider prin deschiderea ibis Styles City Center, care va fi unul dintre cele mai fermecătoare și elegante hoteluri din București. Vom continua să căutăm oportunități de dezvoltare pe piață, ce demonstreaza un potențial puternic pentru brandurile de vârf ale AccorHotels”, – adaugă Frank Reul, Director de dezvoltare al Orbis & AccorHotels Europa de Est.

ibis Styles Bucharest City Center este situat pe strada Știrbei Vodă, la câțiva pași de Ateneul Român, Palatul Regal, Opera Naționalăși Gara de Nord.

Hotelul va oferi 152 decamere, inclusiv camere pentru familii și pentru oaspeții cu dizabilități, un restaurant, bar, săli de conferință, precum și parcare proprie. Bluza românescă emblematica „ie” va fi inspirația pentru povestea și designul interior al ibis Styles Bucharest City Center.

Marca ibis Styles
deține mai mult de 420 de hoteluri la nivel global, în 45 de țări.