- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Argus Constanta a ales ca auditor financiar PricewaterhouseCoopers

02 Dec, 18:50 • Redactia DailyBusiness
Actionarii producatorului de ulei Argus Constanta au aprobat incheierea unui contract de audit financiar cu compania PricewaterhouseCoopers (PwC), potrivit informatiilor transmise miercuri pietei Rasdaq.
Argus Constanta a ales ca auditor financiar PricewaterhouseCoopers

„In sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 27 noiembrie 2009, actionarii prezenti, reprezentand 46% din numarul total de drepturi de vot, au hotarat aprobarea incheierii unui contract de audit financiar cu PricewaterhouseCoopers pe o durata de doi ani, pentru exercitiul 2009-2010”, se arata in anuntul Argus.

Producatorul de ulei Argus Constanta a trecut pe pierdere in primul semestru, cu un rezultat negativ de 4,7 mil. lei (1,1 mil. euro), pe fondul scaderii consumului si a concurentei produselor ieftine din tarile vecine.

Totodata, cifra de afaceri a companiei s-a comprimat cu 41% in perioada mentionata, pana la 59,7 mil. lei (14,1 mil. euro).

Argus are un capital de 53,7 milioane lei, iar cel mai important actionar este SIF Oltenia (SIF5), ce detine 18,97% din actiuni.