BURSE

Romgaz ajunge pe primul loc la lichiditate inca din prima zi la Bursa

12 noiembrie 2013, ora 11:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
romgaz.jpg
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a consemnat un record de lichiditate de peste 41 milioane de lei (peste noua milioane de euro) in deschiderea sedintei de marti, prima zi in care au intrat la tranzactionare actiunile Romgaz.

Tranzactiile cu actiunile producatorului de gaze se cifrau la 35,3 milioane lei, iar pretul unei actiuni Romgaz era de 34,58 de lei.

Bursa a deschis cu o evolutie mixta sedinta de tranzactionare de marti, iar indicele general al pietei BET-C era in crestere cu 0,19%, dupa primele 35 de minute de tranzactionare.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a consemnat o scadere de 0,08%, indicele principal BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 10 actiuni listate, era in crestere cu 0,18%, iar ROTX in urcare cu 0,46%.Indicele BET-NG al companiilor din sectorul de energie si utilitati s-a depreciat cu 0,09%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii, a urcat cu 0,27%, scrie Agerpres.

Data de 12 noiembrie a fost anuntata pentru listarea Romgaz atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, inca de la lansarea ofertei publice prin care statul a vandut 15% din actiunile producatorului de gaze naturale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 19:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter