- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

O firma din Romania paveaza curtea fabricii BMW din Republica Moldova pentru 340.000 euro

20 Oct, 13:09 • Redactia DailyBusiness
Elis Pavaje, unul dintre principalii jucatori de pe piata pavajelor din Romania, a castigat contractul pentru furnizarea a 17.000 mp de pavaj destinat amenajarii spatiului exterior Fabricii de cablaje, accesorii si computere de bord BMW din localitatea Balti, Republica Moldova, a anuntat miercuri compania.
O firma din Romania paveaza curtea fabricii BMW din Republica Moldova pentru 340.000 euro

Valoarea totala a contractului se ridica la 340.000 euro, incluzand serviciile de montaj asigurate de echipele proprii ale Elis Pavaje.

Pentru proiectul din localitatea Balti, Republica Moldova, compania mobilizeaza pe teren 3 echipe de montatori si un utilaj modern de montat dale, ce asigura un ritm ridicat de montaj. Lucrarea va fi finalizata in curs de o luna, pana la data de 5-6 noiembrie 2010.

Pentru realizarea acestui proiect, Elis Pavaje a fost contractat de filiala din Republica Moldova a constructorului Unger Austria.

Compania cu o experienta de 19 ani in domeniu, detine in prezent doua unitati de productie in tara care asigura o capacitate de productie de peste 8.000 mp/zi. In plus, Elis Pavaje asigura servicii de montaj in toata tara cu echipele proprii de montatori formate din 150 de oameni si prin intermediul unei retele vaste de montatori colaboratori.

Compania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane lei.

In luna august a acestui an, Elis Pavaje a intrat pe productia de blocheti (blocuri modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat) in urma unei investitii de 200.000 euro, devenind singurul producator de blocheti din Romania.