- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Fleet Management Services estimeaza o crestere de 10% a afacerilor in 2010

12 May, 14:21 • Redactia DailyBusiness
Fleet Management Services (FMS), companie de leasing operational si administrare de flote auto, si-a propus o crestere de 10% a cifrei de afaceri in 2010, pana la 2,7 milioane de euro, au anuntat miercuri oficialii societatii.
Fleet Management Services estimeaza o crestere de 10% a afacerilor in 2010

In 2009, FMS a realizat afaceri de 2,45 milioane euro.

Totodata, pentru acest an, compania estimeaza o crestere a profitului operational pana la 550.000 euro, de la 505.000 euro, cat a fost anul trecut.

„Suntem optimisti ca vom reusi sa ne atingem obiectivele trasate pentru acest an. Luand in considerare startul lui 2010, estimam ca vom mentine profitul operational pe un curs ascendent, direct proportional cu cresterea cifrei de afaceri”, a declarat Daniel Ivan (foto), director general al Fleet Management Services.

In acest an, compania mizeaza pe dezvoltarea portofoliului de clienti si implicit cresterea numarului autovehiculelor administrate la aproximativ 2.800, fata de 2.100, cate avea in administrare la finele anului trecut.

Portofoliul actual de peste 60 de clienti include companii precum Bricostore, Ernst & Young, Cargill Oils & Agriculture, Coca Cola Romania, Coats, Alstom, A&D Pharma, Austrotherm, Ariston Thermo, Bridgestone, Hipp, Milupa, Ruukki, Perfetti Van Melle (Mentos), Societatea Nationala a Sarii (SALROM), M-I Swaco, Schneider Electric sau Tractebel.

Compania are 5 unitati in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca, si peste 350 de parteneri in toata tara.

Fleet Management Services, companie din cadrul grupului Gemisa Investments, a fost infiintata in anul 2005.