- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Pintilie Broker de Asigurare si-a relansat site-ul pentru a afisa tarifele RCA in timp real

04 May, 18:09 • Redactia DailyBusiness
Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a anuntat, marti, ca a relansat site-ul rca-ieftin.ro, pentru a usura modul de incheiere on-line a politelor RCA, permitand cotatia tarifului RCA in timp real, prin legatura directa cu serverele societatilor de asigurari.
Pintilie Broker de Asigurare si-a relansat site-ul pentru a afisa tarifele RCA in timp real

„Noul site ofera o functionalitate mult sporita. In primul rand timpul de asteptare este mult mai mic, fiind necesara deschiderea unei singure pagini pentru aflarea tarifului de la toate societatile de asigurari”, a spus Alexandru Pintilie, administrator delegat al brokerului.

Pintilie Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti brokeri de pe piata romaneasca. Site-ul rca-ieftin.ro a masurat peste 550.000 de vizitatori unici in ultimul an, conform companiei.

Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro.

Brokerii de asigurari au intermediat in 2009 prime brute subscrise de aproape 3,2 miliarde de lei (755 milioane euro), in crestere cu 18% comparativ cu anul 2008.