IT&C

Distinct Datacenter se interconecteaza cu Balcan-IX

08 august 2012, ora 14:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Distinct.jpg
Distinct Datacenter anunta completarea interconectarii tehnice de mare viteza cu internet exchange-ul Balcan-IX operat de Romtelecom.

"Aceasta noua conexiune va asigura o calitate mai buna a transferul de date, atat catre clientii Romtelecom cat si catre alte 30 de retele nationale si regionale. Interconectarea directa ne ajuta sa garantam atat latimi de banda mai mari cat si timpi de acces mai mici pentru clientii nostri" a declarat Bogdan Belu, directorul general Distinct

"Dorim sa uram bun venit companiei Distinct ca partner de trafic in cadrul platformei de Internet Exchange-ului Balcan-IX. Prin aceasta interconectare, Balcan-IX isi continua politica activa de marire a numarului de retele membre atat din Romania cat si din tari precum Bulgaria, Ungaria, Serbia, Ucraina si Moldova. " a declarat Dumitru Vlad, Director Servicii Operatori in cadrul Romtelecom Carrier Services.

Distinct Datacenter este conectat inca din 2010 cu celelalte doua exchange-uri majore din Romania, RoNIX si Interlan si anunta deschiderea, incepand cu 1 iulie 2012 a unor canale speciale de trafic catre cele mai mari exchange-uri din Europa (DE-CIX si AMS-IX).

Distinct (www.distinct.ro) asigura infrastructura si buna functionare a serviciilor si aplicatiilor Internet. Oferta Distinct include servicii de hosting in propriul datacenter, managed services si SaaS. Clientii Distinct sunt firme a caror succes depinde de functionarea in bune conditii a aplicatiilor informatice cum ar fi servicii de continut, e-commerce, internet banking sau email.

Cu peste 30 de Gbps trafic, Balcan-IX (www.balcan-ix.net) este prima platforma din Romania de peering public distribuit cu peste 10 puncte de prezenta (Constanta, Timisoara, Iasi, Bucuresti etc.) prin care furnizorii de servicii Internet pot beneficia de acces usor si rapid la comunitatea de retele IP locale, si tari vecine precum Bulgaria, Serbia, Ucraina, Moldova si Ungaria. Arhitectura de retea este redundanta si rezilienta si toate punctele de acces sunt conectate intr-o topologie de inel la o capacitati de 10 GE.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 17 Septembrie 2021, 16:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter