- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange a lansat buy-back si asigurare pentru telefoanele mobile

15 Dec, 14:23 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Orange a lansat serviciul de reciclare in sistem de buy-back a telefoanelor mobile si altor echipamente, precum si serviciul de asigurare de daune a terminalelor mobile, card de date si modem, care acopera reparatiile sau inlocuirea lor, au anuntat reprezentantii companiei.
Orange a lansat buy-back si asigurare pentru telefoanele mobile

Asigurarea pentru telefon, card de date si modem acopera riscurile unor accidente si completeaza garantia oferita de producatori la achizitionarea unui aparat, care include reparatii doar pentru defectele datorate componentelor sau manoperei. Serviciul este disponibil pentru abonatii Orange, la tariful de 1,95 euro/luna.

Valoarea maxima asigurabila este de 4.000 de lei si ofera acoperire atat pentru reparatii in cazul unor daune partiale, cat si pentru inlocuirea aparatelor in eventualitatea producerii unor daune totale, anunta reprezentantii companiei.

Serviciul Buy-back se adreseaza celor care vor sa-si inlocuiasca terminalul cu unul nou sau sa il recicleze, fie ca sunt sau nu clienti Orange.

Dupa evaluarea terminalului, acestia primesc un cupon de reducere cu valoarea cuprinsa intre 10 si 190 de euro (cu TVA), pe care il pot folosi pentru a cumpara orice telefon, laptop, accesoriu sau cartela PrePay din Orange shop.

Terminalele vechi vor fi colectate, predate catre un furnizor autorizat, reconditionate si apoi redistribuite pe piata din Asia. Telefoanele care prezinta defecte majore vor fi preluate si reciclate in conformitate cu reglementarile in vigoare.