- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Touch screen-ul Samsung Jet ar putea intra in Romania in iulie, la pret de 2.000 de lei

08 Jul, 14:56 • mihaela.tudorancea
Telefonul full touch Samsung Jet, cu un procesor pentru aplicatii de 800 MHz care il situeaza pe prima pozitie in topul celor mai rapide telefoane full touch de pe piata, ar putea intra pe piata din Romania la sfarsitul acestei luni, avand un pret de vanzare de aproximativ 2.000 de lei, au declarat reprezentantii companiei.
Touch screen-ul Samsung Jet ar putea intra in Romania in iulie, la pret de 2.000 de lei

„Intentionam sa lansam Samsung Jet in Romania pana la sfarsitul acestei luni. Depinde insa de piata si de consumatori. Pretul de vanzare estimat este de 2.000 de lei”, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Samsung.

Din momentul in care Samsung Jet a fost prezentat in Londra, Dubai si Singapore pe 15 iunie 2009, telefonul a fost lansat activ pe pietele globale, devenind disponibil pentru comercializare in peste 70 de tari pana la sfarsitul lui iulie. Samsung Jet a atins de asemenea un nou record al precomenzilor, cu un numar de 2 milioane de unitati.

Samsung Jet este produs in orasul de origine al companiei, in fabrica din Gumi, Coreea. Momentan, centrul de manopera Samsung din Gumi se ocupa exclusiv de producerea telefonului Samsung Jet, pentru a satisface cererea pe plan global.