- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rodipet: Adevarul ne ataca pentru ca nu le-am vandut actiuni sub pretul pietei

08 Jul, 19:16 • andra.gheorghe
Reprezentantii Rodipet sustin ca atacurile venite din partea trustului Adevarul la adresa lor reprezinta efectul unei neintelegeri intre cele doua parti privind o preluare de actiuni.
Rodipet: Adevarul ne ataca pentru ca nu le-am vandut actiuni sub pretul pietei

Astfel, Adevarul Holding a negociat anul acesta pentru achizitia unui pachet de actiuni in cadrul Rodipet, au spus oficialii distribuitorului de presa.

Negocierile au esuat din cauza pretului scazut pe care l-a inaintat trustul, echivalentul a 20% din valoarea reala pe piata a titlurilor Rodipet, au mai spus acestia.

„In cadrul negocierilor avute in vederea vanzarii actiunilor Rodipet (Network Press Concept), Adevarul Holding a fost instiintat ca actionarii doresc un pret corect, la valoarea comerciala a pietei si nu 20% din valoarea lor”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Rodipet.

Contactati de DailyBusiness.ro, oficialii distribuitorului au afirmat ca Adevarul s-a aratat interesat de achizitia unui pachet de actiuni in cadrul Rodipet.

Sursele citate nu au specificat volumul actiunilor pe care Adevarul intentiona sa il cumpere sau suma pe care trustul era dispus sa o inainteze.

„Orice companie solida, puternica sau trust mare de presa, interesat de a intra in actionariatul Rodiped este inivitat sa negocieze cu noi”, au mai afirmat reprezentantii distribuitorului.

Rodipet isi asuma datoriile cumulate fata de Adevarul, dar si a altor editori de presa scrisa, insa inainteaza si o cerere catre acestia.

„Este adevarat ca inregistram intarzieri la plata. Ne vom plati datoriile, dar nu ne mai cereti sa distribuim presa gratuit”, se arata in comunicatul Rodipet.