- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Numarul de articole de blog publicate in februarie, in crestere cu 20% fata de ianuarie

11 Mar, 11:17 • Redactia DailyBusiness
Numarul de articole publicate in blogosfera romaneasca a crescut cu 20,8% in luna februarie 2009 fata de ianuarie, pana la 173.878 de post-uri, numarul de comentarii crescand cu 13,1% pana la 387.316, conform ZeList.ro, portal care monitorizeaza peste 30.600 de bloguri din Romania.
Numarul de articole de blog publicate in februarie, in crestere cu 20% fata de ianuarie

Cel mai discutat subiect in blogosfera a fost discutia in contradictoriu despre pozitia de lider a site-ului Realitatea.net, discutie purtata pe mai multe blog-uri printre care Manac.ro, Orlando.ro sau Zoso.ro.

Zoso.ro a ramas in februarie cel mai comentat blog din Romania, urmat de Mircea-Badea.ro si Piticigratis.ro.

ZeList a realizat de asemenea un top al celor mai vizibile femei in blogosfera, in functie de popularitate, incredere, prestigiu si notorietate in mass-media, precum si in functie de numarul de aparitii in blogosfera incepand cu data de 10 decembrie 2008 si 10 martie 2009.

Astfel, printre cele mai vizibile femei in blogosfera au fost Elena Udrea (pe nisa politica), Ada Milea (pe cultura), Mihaela Radulescu (entertainment), Doina Levintza (moda), Nadia Comaneci (sport) in timp ce pe segmentul de business cea mai vizibila femeie a fost Gilda Lazar, de la JT Industrial.

ZeList a fost dezvoltat de compania TreeWorks, urmareste peste 30.600 de blog-uri si 40 surse de stiri online.