- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Danya Cebus: contracte de 246 mil. euro pentru 5 proiecte imobiliare

16 Oct, 14:41 • cristina.mihai
Danya Cebus, compania de constructii membra a grupului Africa Israel Investments, detine contracte in valoare totala de 246 mil. euro pentru constructia a 5 proiecte imobiliare in Romania, au spus, pentru DailyBusiness, reprezentantii companiei.
Danya Cebus: contracte de 246 mil. euro pentru 5 proiecte imobiliare

Oficialii companiei nu au specificat care va fi marja de profit din aceste contracte.

Danya Cebus Rom a intrat pe piata autohtona in anul 2007. Printre cele 5 proiecte, se regaseste si Cotroceni Park Mall, unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa de Est, dezvoltat de AFI Europe, companie din cadrul grupului Israel Investments.

Danya Cebus a inceput constructia proiectului Cotroceni Park in octombrie 2007, cu un termen de finalizare anuntat pentru sfarsitul anului 2009.

Cu toate ca proiectele rezidentiale reprezinta principala directie de dezvoltare, Danya Cebus doreste sa se extinda si catre alte domenii.

„Obiectivul este sa dezvoltam 10 proiecte in paralel, atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii. Momentan suntem implicati in constructii rezidentiale si comerciale, dar dorim sa ne extindem si catre dezvoltarea infrastructurii”, au spus reprezentantii companiei.

Primul contract obtinut de Danya Cebus in Romania este cel pentru constructia Edenia Titan, dezvoltat de Adama. Pana la acest moment, proiectul este in faza preliminara (constructia structurii) si ar trebui sa fie finalizat pana in ianuarie 2010. Compania mai colaboreaza cu Adama si pentru un proiect rezidential cu 489 de unitati locative in Fetesti,

De asemenea, Danya Cebus a preluat si constructia proiectului Planorama dar si un proiect rezidential cu 6 cladiri in Sisesti.
Danya Cebus este parte din Africa Israel Investments Ltd. In 2007, compania Danya Cebus a generat o cifra de afaceri de 800 milioane de dolari, la nivel global.