- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Impact lanseaza habitest, un \”drive-test de locuinte\”

14 Sep, 13:44 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) va da posibilitatea potentialilor clienti sa locuiasca "de proba" in apartamente similiare celor pe care vor sa le cumpere, "pentru a vedea daca li se potriveste", orice avans urmand sa fie returnat integral daca acestia nu sunt multumiti.
Impact lanseaza habitest, un \drive-test de locuinte\

Dezvoltatorul sustine ca aceasta optiune, „habitest”, este similara drivetest-ului din industria auto.

„Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai mici detalii (vesela, halate de baie, televizor, conexiune Internet), pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, in cat timp ajung la serviciu. Orice avans este returnat integral daca viitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat”, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

Alte facilitati propuse de Impact sunt mai multe variante de finantare, posibilitatea compartimentarii locuintelor sau avansuri reduse.

Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie Impact, este cel mai mare actionar, controland 28,06% din titlurile companiei, iar Carmen Sandulescu detine 11,55% din actiuni.