- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Zone Arena continua sa functioneze cu program redus, in asteptarea autorizatiilor

29 Jul, 17:21 • Redactia DailyBusiness
Zone Arena va continua sa functioneze, in ciuda avertismentelor autoritatilor, care sustin ca investitia nu este autorizata, in timp ce proprietarul acesteia, Dorian Ciubuc, afirma ca a cerut documentele si ca le asteapta, iar evenimentele deja programate se vor desfasura, insa cu restrictii.
Zone Arena continua sa functioneze cu program redus, in asteptarea autorizatiilor

Ciubuc a confirmat si faptul ca Zone Arena a functionat in lipsa autorizatiei care sa-i permita sa continue amenajarile si sa investeasca in reducerea nivelului de zgomot, fiind inchiriata pentru mai multe zeci de mii de euro organizatorilor unor concerte in doar cateva saptamani, informeaza Mediafax.

Zone Arena s-a lansat in primavara lui 2010. La inceputul lunii mai a debutat ca arena de concerte pentru cateva spectacole de nu prea mare anvergura, intre care cel al unui celebru cantaret grec pe nume George Dalaras, care a adunat circa 2.500 de spectatori, si cel al lui Goran Bregovic.

Seria concertelor mari de la Zone Arena a fost deschisa de show-ul lui Bob Dylan din 2 iunie, la care au asistat circa 10.000 de spectatori. Concertul, produs de Emagic!, a ajuns la Zone Arena dupa ce a fost anuntat, initial, pe Stadionul de Rugby „Iolanda Balas Soter”.

Timp de o luna, din 11 iunie pana in 11 iulie, Zone Arena a fost amenajat ca spatiu pentru vizionat meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala. Simultan, in 18 iunie, Zone Arena, devenita „Orasul Fotbalului” pe durata competitiei din Africa de Sud, a gazduit show-ul Aerosmith, organizat de Events. Promoterul roman anuntase initial ca show-ul se va tine in parcarea Romexpo, insa a fost mutat pe scena din Barbu Vacarescu.

Schimbarea a fost facuta cu doar cateva zile inainte de concert, nefiind timp suficient pentru modificarea afiselor din Bucuresti ci doar pentru completarea acestora cu anunturi care informau publicul despre mutare.

A urmat Ciuc Summer Fest, un festival de trei zile al carui cap de afis a fost Gary Moore si in timpul caruia au mai concertat Faithless si Pink Martini. Organizat de Emagic!, si acesta a fost anuntat initial pe stadionul „Iolanda Balas-Soter”, insa a fost mutat la Zone Arena.

Ultimul concert pe scena de la Zone Arena a fost la sfarsitul lunii iulie, cel al trupei Cranberries. Si acest eveniment a fost anuntat initial intr-un alt loc, fiind mutat apoi la Zone Arena.